Život

Život

Anotace: Tak.

 
Chci tě žít
Protože jsi můj život a svět
Lásko – ty moje
Čokoládo,
Křupínku
Broskvová marmeládo,
Co mažu k snídani,
Baštím k tomu housky
A věnuju se skládání.
 
Chci tě žít
Jako život, co plyne
jak dny v kalendáři.
Můj světe, živůtku
v reflektorech záři
A sledovat jak se tváříš
Když spíš.
 
Chci tě žít
Jako si žijou tvoje kudrlinky
Svým vlastním životem
I když je namotávám na prstík.
Autor Philosophic Theory, 04.04.2014
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí