Ráno

Ráno

Anotace: Ten pocit, když se vám zdá krásný sen a pak se probudíte a je pryč.. ale je opravdu pryč?

Má lásko,
v noci se mi zdál sen,
ke tvým dveřím přišla jsem,
potichu jsem je otevřela,
za okny se probouzel nový den,
pokoj byl prozářený sluncem
a já tě v posteli spát uviděla.
Ležel si tak klidně,
ruku na polštáři, ale na zádech
a lehce ses usmíval,
tak jak leháváš za bílého dne,
s mou hlavou na tvých ramenech,
a spokojeně si dřímal.
Jemně jsem tě na rty políbila
a v tom se probudila,
zklamaná, že sen skončil,
pak jsem se ale otočila,
a duše se mi uklidnila,
vedle mě si tiše snil.
Máš ruku na polštáři,
lehký úsměv na rtech,
držíš mě a spokojeně dřímáš
do pokoje slunce stále září,
má hlava leží na tvých ramenech,
svým tělem mě zahříváš.
Autor Juřinka, 05.04.2014
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: Mates.21, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí