Pojď se mnou, lásko

Pojď se mnou, lásko

Anotace: Vyznání. Klasika. :)

Pojď se mnou, lásko,
prorazíme spolu stěny skutečnosti,
za hranice přítomna.

Buď se mnou, lásko,
v tom dnešním hebkém ránu,
zkus slyšet v mém tichu,
tu marnost všech slov.

Nemysli, lásko,
pro naše nekonečné TEĎ,
budem rozdávat chudákům,
co bojují pro nic,
střípky štěstí z našich důvěrných vět.

Pospěš si, lásko
poslední vlak na věčnost
už roztahuje křídla,
tak urvi si půl duše mé
a nech ji tančit s tvou.

Nastup a mávej,
sbohem, prázdnoto večerů zbytečných,
tenhle spoj čekal jen na tebe.

Jednou...
malovat tvé vrásky chci si
ve snech všedních dnů,
až párek starých šílenců
spolu dějiny lásky začne psát.
Autor e-Lucie, 05.04.2014
Přečteno 470x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Taya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí