Pochop to

Pochop to

Anotace: .

Společně bloudíme

i když jsme chtěli být

každý sám

Hledáme pravdu

tam, kde už není co říct

jen proto

že ty chceš jít dál

Nech si své tajnosti pro sebe

já už vím dost

Taky ti přece neříkám

jak jsem tě podváděla

tak už si přestaňme lhát..

Pochop to:

Už Nejsme Pár

Autor KatkatkaW, 05.04.2014
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: želvička001, lostris, Aiury, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí