pokoušené hvězdy

pokoušené hvězdy

Anotace: ... už tě neviděly ...

.
ušlá nesměle
pod obzorem
zkoušela kroky
ani proti srsti
hladivými
zbabělá
nebyla
všemi
triky
voní
sliby
už pod
hradbami
ve stínu
neměla
nikdy
nesmělé
nad obzorem
zkusily hvězdy jen
které už tehdy kradly
do pohádky s tebou
neměly nirvánu
ani jedinou
o to nejen
včelám
v slzách
odpovědí
vlastně šlo
a jak zapnutá
spoušť má opět
jasno na konečné
vychází slunce
v předpovědi
pro to blbé
počasí
.
Autor a_tao, 06.04.2014
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: andílek, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí