Strach

Strach

Anotace: :-/

Jsem šťastný a přece ne.

Jsem klidný a přece ne.

 

Zmatený ,totálně ztracený 

V labyrintu našich duší .

 

V mém srdci

Neustále kus Tebe.

 

Poprvé v životě mám vše co jsem si přál

Ale poprvé mě také svírá strach.

Neustálé otázky a kde je Anděl?

Aby mě zase pohladil a pomohl.

 

Ležím v posteli,čas běží 

V hlavě mě straší otazníky 

 

 

Láska a přátelství 

Dobré zaměstnání

 

A přece šťastný a nešťastný

Ten strach začíná být silnější a silnější.

 

Že vše se jednoho dne sesype

Že se na mě štěstí zase vysere.

 

Jak jsem silný 

Tak jsem náhle slabý.

 

 

Jak ven z toho labyrintu

Plného otazníků a strachu

 

Anděli můj prosím pomoz mi

Kde jsi,potřebuji pomoci.....

 

 

 

 


Autor UNKSON, 06.04.2014
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: SmallGeorge, básněnka, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To nebude strach, to je jiná diagnóza...konečné resumé je Láska;-)

06.04.2014 10:28:50 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí