Kouty Tvého obočí

Kouty Tvého obočí

Anotace: Když se chvějí.

Kouty obočí

 

Kouty Tvého obočí

se velmi chvějí,

svět kolem otočí,

svou píseň pějí

 

Božsky pějí

o rozechvění,

u srdce hřejí,

jak rozednění

 

Jsou tak nesmělé,

jsou neskonale milé,

i když je neděle

cit srdcem, dálkou míle

 

Pohyby jejich dnů

mi tiše radí,

že unáším Tě v snu,

Ti lépe tají

 

Chtějí sen,

reálnější realitu,

výplod jen,

jak příběh v Narutu

Autor SmallGeorge, 06.04.2014
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabriela Green, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí