Vole padni

Vole padni

Anotace: ....tak nějak...

Něco mi říkáš?

 

....je pozdě

 

na závěry

 

nevěry 

 

jsou všude a smrdí 

 

jako lejna psí

 

jen je člověk

 

nevidí

 

někdy 

 

Chodím za ruku s leskem 

na srdci 

 

někdy 

nechodím a jsem

 

doma 

 

a chci Tě

 

...

 

Tolik nás zas není 

(bráním se)

 

lovit 

love 

 

vole, tak kde jsi

 

já tě hledám

čekám 

 

a nejde udělat 

víc 

 

než nadobro 

 

odejít ...

Autor Woski, 08.04.2014
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, Zrska, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí