City na uzdě

City na uzdě

Anotace: Nevážení si abstraktních pojmů, které jsou na dosah...

Obejmutí je polibek těla,

ač bývá bezplatný, někdo ho nemá.

Nejhezčí věci cenu neznají,

přesto v zapomnění padají.


Lidský tvor si neváží něhy,

nic cennějšího nad ní není.

Opravdovou lásku zakrývá stín,

květiny nestačí, to já vím.


V minulosti lidé neznali moc šancí,

nyní si i klidně hodí mincí.

Panna či orel rozhodne,

ještě se vemou toho dne.


Dnes je IN dělat, že jsme v páru,

špatný však bude bod varu.

S citem si hrajou jako s karty,

v klubu, baru i na party.


Bohémský život je ten pravý,

pro většinu zní jako vadný.

Čekáš na někoho, onoho partnera,

drží Tě nad vodou jako podpěra.


Místo citů mít jen křídla,

míjet bubliny a kapky z mýdla.

Emoce zamknout do šuplíku,

zabalit si pod opasek jen dýku...

Autor suzuki.mel, 08.04.2014
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, tak tohle já můžu :)

08.04.2014 22:16:00 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí