neupsané

neupsané

Anotace: ... v linkin ...

.
neupsané krví kdosi měl kdesi
nedopsané dopisy pro paní
dohání o švédské hůlce
bez lyží ve stopách
od patky fujtajksl
tohleto zahoď
to se psát
nehodí
kdysi
jenom
chodivé
se sebou
pro chleba
tak raději
zrcadlem
přeházej
všechny
a ať tě
už dnes
nebudí
od rána
v linkin
zahrady
nemají
hrady
.
Autor a_tao, 12.04.2014
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí