O tom

O tom

Anotace: neanotuji

O tom, že příjde něco potom, nesním ani v noci,
zpustlost zdejšího a pomíjivot každé věci,
pojal jsem již za své.

Jistě tak tvé oči jednou zmizí v temnu zemřelého,
nebudou dál trápit srdce, ponurého přítomného,
všechno bude passé.

Stejně jsme tu jenom coby hráči, pomatení,
někteří z nás přizdisráči, jiní hrdinové - zhotovení,
existence živé, nikoliv již krásné.

Přesné, namíru je to, čemu život říkáš, Osvěto!
Autor hselby, 12.04.2014
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme přizdisráči, hrdinové nikoli...

13.04.2014 12:42:15 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí