Polibky

Polibky

Anotace: Když mě políbil.

S každým úderem srdce,

cítím opojení,

s Tebou propojení.

Na světě větší krásy není.

Zelenost Tvých očí,

za hranice reálnosti,

nikdy nekončí.

Ruce a tělo andělské,

andělská duše,

Srdcotepec k Tobě rychle kluše.

Rty plné,

krásně vykrojené.

Sladké. Tak sladké jako marcipán. Jako med.

Mám na ně chuť.

Hned teď.

Líbej mě něžně,

pomalu, měkkce.

Ponoř rty hlouběji,

půjde to lehce.

Dotyk jazyků,

jeden z hadích polibků,

já chci víc.

Chci Tě mít.

Chci být Tvoje.

Chci Tě slyšet říkat: "Jsi jenom moje."

Líbej mě a líbej.

Dál a dál.

Rozpouštím se.

Ztrácím se v Tobě.

Máme to,

co nikdo v naší době.

Autor Snílekxxx, 12.04.2014
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí