Pocity

Pocity

Anotace: Neberte to vážně :-)

V srdci si čtu ty staré zprávy .

V hvězdy schované smsky.

Nikdo neví a netuší 

To jen pocity mý hlavy,mě děsí.



Růže bodají

Smích v pláči 

Smrti v náručí

A Anděl co mě hladí



Pocity,které chladí 

Nikdo nemá ponětí.

Vlci mi ohryzávají duši

Děsí mě ty zvuky mých uší



To pro změnu vzlet jedné vrány

Proč mě stále straší jejich křiky

Mý hlavy detaily

Měsíc divně svítí



A strach je blíž a blíž 

Svírá mě hnusný a odporný pohled očí vlčích

A kolem proletěla vrána.

Obloha oněměla


Andělům došli slova

Ta zlá teta Vrána

Máchla křídly

A vlci byli zasyceni

 

 

Další hvězda

Další stín

Zrůda dokrmila

Svůj splín

 

 

Autor UNKSON, 14.04.2014
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí