V oblacích

V oblacích

Anotace: Venuše

Když vlítl jsem na Venuši do oblaků
vidím všechno rudě
hausnumera v převodní tabulce tlaků
k taneční etudě

mé na bázi CO2 se předhánějí
v nabídkách emisí
kapiček potu na skráních pregnantněji
nežli je chtíč vzkřísí

neříkej, že se to stává - lesk se pozná
na očích, hedvábím
malovaným cloněných, kéž není hrozná
lež, jíž přízeň vábím

zrovna tu Tvou, na Venuši je místa dost
k ležení, v té dálce
magmatických krbů vášně, jedna radost
spát po generálce
Autor Petbab, 15.04.2014
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, SmallGeorge, Amonasr, Zrska, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně povedené a mnoho sil vydáno :)

15.04.2014 17:30:29 | SmallGeorge

:O Dobré!!! :)

15.04.2014 00:08:07 | Aiury

horký dík :)

15.04.2014 08:16:35 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí