Nebát se

Nebát se

Anotace: Neberte mě vážně :-)

Nechci se víc už bát bolesti

Nechci víc dotýkat se minulosti

Chci aby vítr dál foukal

Chci aby v mém srdci dál oheň plál



Nechci už více žádný otazníky

A značky STOP chci ničit

A nebát se další zatáčky

A pro jednou bolesti zbořit



A jeden den

Jenom tak

Vylitnout ven

A s Bohem si potykat


Číst si smsky

A zachovat si jen ty nádherný vzpomínky

Už nebát se zvedat telefony

A jen tak utíkat v bouři



Do sněhu vložit něhu

Do hvězdy vrýt okamžiky lásky

A nebát se mít sny

A nebát se přijmout  trochu touhy



V duši být stále puberťák

I přes to,že čas mi vzal ty roky

A dostat zase od osudu do držky

A klidně pokleknout

 

 

Protože pak by to nestálo za nic

Tak nechte ohňe plát

Ať je na co vzpomínat

 

 

 



Autor UNKSON, 15.04.2014
Přečteno 536x
Tipy 3
Poslední tipující: Mates.21, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí