Nerozumím

Nerozumím

Anotace: Neberte mě vážně :-)

Do hajzlu proč jsou lidi tak zlý

Na srdci přibyly další vrásky

Na stole prostírá samota

A furt dokola a dokola

Se vrací ty úlomky

Vrací se zpátky ty minuty





Proč to vždy tak bolí 

Proč na duši mrzí

Srdce krvácí 

Kurva drát život fakt bolí






A Jimi jednou takhle řekl

"Život bolí

Smrt ne"

A jedním tahem tak vymazat čas 

A neudělat tak stejnou chybu zas a zas




Ale jsme jen lidi

Ale ubližovat si fakt nemusíme

Respekt se pomalu vytrácí 

Ale ne my se nepoučíme




Nechápu co na tom koho baví

Hrát si s city druhých

Nikdo nic nezmění 

A slova se obrátily v prach




Ale nikdo nic nepochopil

Nikdo nic nezmění

Činy jsou blbostí

A moci tak utéci do propasti




Signál vysílá duše

Znamení co jsme 

Ale nikdo nic nechce slyšet 

Tak útěk z reality je hodně tvrdej



Asi jsem jiný

Asi jsem trochu zvláštní

Ale nechápu lidi

Nerozumím času

A odmítám jakoukoliv vrásku




Ale kdo zaplní to prázdné místo

V malé místnosti se prochází temno

Čas tiká si dál směr vpřed

Ale nikdo nic neslyší a nevidí

To pro trochu nenávisti

Jsme se ztratily



A na celým světě není nikdo

Kdo by pohladil mé pocity

A to moje prázdné místo

Je tak strašně moc daleko







Autor UNKSON, 16.04.2014
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí