nechtějí už beze slov

nechtějí už beze slov

Anotace: ... v linkin park tě svět žení ...

.
drahocenné prsteny nechtějí už
bájemi poběží sám a nahý
a ten klín tě neodmítá
a tak v ní ukrýváš
své procházky
dějepisem
a dětem
přibývá
zimou
kterou
brodí se
už dospělí
a přitom haní
o svém dojmy
a sprostých
beze slov
vzdal tě
svět a
oženil
právě
kačku
.
Autor a_tao, 17.04.2014
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí