Déšť

Déšť

Anotace: Déšť,na zázrak se mnou věř, Déšť,v jednom rytmu je náš tep, Déšť, bere nám ze rtů dech

Déšť

 

Do mé duše nahlédnout smíš

Teď v závoji ticha, přicházíš blíž

Beze slov láska mluvit začíná

Prostor, čas, snadno protíná

Je to chvíle tajemná

Ať je stále chráněná

Déšť a melodie do okolních střech

Déšť, bere nám ze rtů dech
Jen déšť

                                            City láska někdy zamíchá                                           
A důvod nikdy neříká
Než červánky se rozplynou
Buď tu se mnou, s každou vteřinou

Je to chvíle tajemná
Ať je stále chráněná
Déšť, na zázrak se mnou věř
Déšť, v jednom rytmu je náš tep

Déšť, bere nám ze rtů dech
Ten déšť
           Jen déšť             
Ty,Já
jsme věčný déšť

 

(Hanuš Šparlinek, 17.4.2014, pod vlivem melodie Dave Gahan –Stay)

 

 

Autor Hanuš, 19.04.2014
Přečteno 457x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí