Je a nebo není to sen?

Je a nebo není to sen?

Anotace: Nelze stručně popsat, přečtěte si. :)

Jsi jako vločka na střeše
když se nezahřeješ, neroztaješ.
Jsi jak kapka vody na břiše,
když na tebe nesáhnu, tak se nevsákneš.

Bojím se, že mi zmizíš, když na tebe sáhnu.
Mám strach, když ruku k pohlazení k tobě vstáhnu.
tak vzbudím se z toho snu
a už nikdy neusnu.

Přirovnávám tě ke květině,
za měsíčního svitu.
Co rozjasní mě,
jsem rád, že jsi tu.

To co mám v sobě,
musím dostat ven.
to co cítím k tobě,
vypadá jak sen.

Nechci, aby to byl sen,
ale nechci se vzbudit.
Přeji si, aby ještě nebyl den,
chtěl bych tě ve snu ještě chvíli hladit.

Můžu se ještě chvíli snažit?
Své horké rty o tvé tělo svlažit?
Chci tě ještě párkrát pohladit.
Ne, ne, ne nechci se probudit.

Zas probouzím se sám, je ráno
a najednou tě vidím ty krásná slečno.
Pusu na čelo ti dám
a opět do snu se upadám,
nevěřím tomu o čem nadál sním...
Autor Dukyyy, 20.04.2014
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí