Zmatek

Zmatek

Anotace: ...

Mám v těle zmatek
Kdosi zničil mé kruhy
Pár něžných zkratek
Vedoucích do záhuby.

Hlava ví, co by,
Srdce však netuší
Po poušti Gobi
Oáze v náručí.

Dvě temné oči
Vpily se do mých,
Co mám si počít,
Když nerozumí.

Amor je zrádný,
Už zase minul,
Pohledem kradmým
Zastírá vinu.

Mám v těle virus
Chorobu zhoubnou
Chci lék či sirup
Injekci bodnout,

Transfúzi do žil
Nebo pár obkladů,
Doktore, pomoz!
Zbav mě všech dohadů.
Autor Jn.s, 26.01.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... zmatky... jsou v každém z nás... ale kruhy si ničit nenechej... ledaže bys sama z nich chtěla vystoupit ;-)

26.01.2007 20:51:00 | Levandule

Kdyby nebylo vseho zmatku a mlhy kolem, nemelo by nic prichut tajemna...
:)

26.01.2007 16:31:00 | Montynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí