Snílek

Snílek

Anotace: Zůstaly jen už jen sny...

Jsem tím snílkem,
kterým jsem býval,
když jsem Tě poznal
a poprvé tvář Tvou líbal.

Snílkem, který létá ve výškách
realitu vůbec nevnímá
jen skrz růžové brýle
na svět vždy se podívá.

Nechci si připustit,
že některé věci končí
a svět, jinak než jsem myslel,
že prý naopak se točí.

Jsem snílek, srdcem optimista,
který v co chce, věří,
krásné si přeje a stále doufá,
že láska se zas rozhoří.

Chci být tím snílkem,
už napořád jím zůstat,
snít a plánovat a ve své snaze
nikdy nepolevit a nepřestat.
Autor Dalighierri, 24.04.2014
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, poeta, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jim taky zůstaň :3

24.04.2014 22:44:23 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí