přišlo jaro

přišlo jaro

Anotace: láska je krásná v každém věku

 

jsi stále tajemná a hodně vzdálená

a mne už bolí kolena

 

když klečím a prosím o milost tvou

aby jsi se stala  láskou moji jedinou

 

láskou jenž změní celý můj svět

a blaze bude mé duši hned

 

já budu smysl svého života mít

a budu ve dne v noci u tvých dveří bdít

 

a čekat až vyjdeš ke mně ven

a prožijeme spolu krásný den

 

kdy ze tvých krásných rtíků

se budou linout slova líbezná

 

že jsi moje princezna

která v mém srdci místo má

a jinam už se nedívá

 

a já  budu šťasten tak jak jen zamilovaný může být

a nic jiného už nebudu ve svém životě žít

 

protože tvé srdce láskou přetéká

a tvoje mysl o romantické lásce sní

a o tom, že po ní toužím ví

Autor jiří slunce, 26.04.2014
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně romantická :) :)

26.04.2014 18:44:32 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí