Má věčná láska

Má věčná láska

Anotace: I po třech letech myslím na to, co bylo. Na to, jaký to bylo když jsme byli pár. Škoda jen, že jsi byla má první a já byl takový nezkušený tele co se týče ve všech směrech. Bohužel, čas nejde vrátit. Už to nelze udělat jinak....

Chybí mi láska
a chybí mi něha,
dávno nejsi tu semnou
teď i já vím,
že čas...
Vrátit se nedá.

Na nástěnce mi visí sladký tvar srdce
avšak není to jediné, co mi připomíná dny
chvíle...
Kdy hladil jsem tvé ruce.

Chybí mi ty noci...
kdy jsme usínaly nalepeni na svá těla
chybí mi ty chvíle...
kdy jsi po mě vášeň chtěla.

I přes to, že jsem byl starší
byl jsem to já,
kdo byl tím nezkušeným zajíčkem
na zahrádce v podkroví
tajně místo zábavy,
učila jsi mě krásně líbat
Líbat s vystrčeným jazýčkem.







♪♫♪♫ https://www.youtube.com/watch?v=UaRWOms84Hc ♫♪♫
Autor Pučik, 26.04.2014
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale nádherná a procítěná...

26.04.2014 21:06:37 | Aiury

Díky moc.

28.04.2014 21:32:20 | Pučik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí