Šeříková ulice

Šeříková ulice

Anotace: .

Setkat se,
pod křídly soumraku
na periferii bytí -
- v Šeříkové ulici
a podléhat svým snům
zabaleným do peřejí
končících věků.

S hvězdami
se zádumčivě usmívat
nad lehkostí vánku
o teplých jarních úplňcích
kdy černé kočky tiše předou
ve skrytých zákoutích tajemna.

Setkat se
a splynout
s myslí v pohybu
za hromobití spjatých rukou
v Šeříkové ulici,
kde až první ranní paprsky
nás uloží ke spánku.
Autor Neldor, 28.04.2014
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, SmallGeorge, jitoush, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, moc, nejsem vyznavačem volného veršování, ale líbí :)

30.04.2014 22:45:15 | SmallGeorge

...Mně se líbí svojí skrytou něhou.Pro mě hezky plyne a zádumčivě.Ji.

29.04.2014 21:25:09 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí