Západ

Západ

Anotace: ...lehká, oddychová

Do záplat džín schoval se den,
ten překrásný západ, co viděl jsem.
Byla to krajina, byla to krev,
byl to západ, už skončil den.

Noc vytáhla stíny pod světla lamp,
lampičky hvězdiček, tma byla tam.
Snům lákavým oddal jsem se,
tys přišla do snu, přiznávám se.

V šeru ty lampičky vyčistil jsem,
touhy naše začly svůj den.
Lahodné splynutí dvou mladých těl,
bezmezná láska to byl vám sen.
Autor Diablek, 26.01.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve svých básních stále jenom sníš...

18.11.2007 15:45:00 | kukaska

Úplný začátek je skvělý ale ten zbytek nijak zvláště... spíše by to ještě chtělo hodně dopilovat.... :)

26.01.2007 21:14:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí