Láska a Strach

Láska a Strach

Anotace: ..nebojte se přečíst a ohodnotit...

V slzavých dolinách, v šumivých údolích,
potok si s prameny vody pohrává,
tiše si bublají, písničku broukají,
tu tichounkou skladbu rádi si zahrají.
Poslouchám potají, do uší zpívají
tu lahodnou vůni lásky mi dávají.
Po vodě pluje dál,
dál do země, kde Strach je král.

Ať zvítězí kdokoliv,
Strach či Láska dam,
dám všem - co chtějí mít,
dám jim vše - co v srdci mám.
Tolik Lásky v srdci snad ještě mám.
Autor Diablek, 26.01.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm...tu lahodnou vůni lásky...krásně řečeno. Hezké.

26.01.2007 23:58:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí