Co jsi to se mnou provedl?

Co jsi to se mnou provedl?

Anotace: ----

Mé srdce náhle bolest i radost svírá
má hlava je jak prázdná díra.
Mé myšlenky jen tobě patří
tvá tvář se v mých očích zračí.

Tvůj hlas je pro mne jako písenˇ
nebýt s tebou je velká tísenˇ
jako blázen si připadám
a nepomáhá, ani když si vynadám.

,,Co jsi to se mnou provedl?"

Jediný pohled způsobil zatmění
a od té doby se to vůbec nemění.

,,Jak jen jsi tohle dovedl?"
Autor Rozina, 03.05.2014
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jdi za ním :)

03.05.2014 22:07:23 | jenmravenec

... láska je krásná věc :) ST :))

03.05.2014 21:09:24 | Aiury

Ano to máš pravdu:)

03.05.2014 21:16:11 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí