Zůstaň

Zůstaň

Anotace: Zas ztrácíš se mi před očima Není to tvoje vina Že najednou v dálce mizíš A do...

Zas ztrácíš se mi před očima
Není to tvoje vina
Že najednou v dálce mizíš
A do dalekých hlubin míříš
Ztrácíš se z ničeho nic
Zkouším dejchat z plnejch plic
Zkoušim běžet za tebou
Ale s každou další vteřinou
Seš dál ,pořád dál
Teď abych se bál
Zda-li ještě někdy se mi vrátíš
Nebo ve tmě nadobro se ztratíš

Všechno co bylo príma
Všechno co bylo krásný
To teď přebila zima
A naše vzpomínky se ztrácí

V hlubokých závějích
Do kterých jsme zapadli
Už neroste nic už nejsme v alejích
A plody naší lásky uvadly

Zas ztrácíš se mi před očima
Není to tvoje vina
Že najednou v dálce mizíš
A do dalekých hlubin míříš
Ztrácíš se z ničeho nic
Zkouším dejchat z plnejch plic
Zkoušim běžet za tebou
Ale s každou další vteřinou
Seš dál ,pořád dál
Teď abych se bál
Zda-li ještě někdy se mi vrátíš
Nebo ve tmě nadobro se ztratíš

Prosím semnou tady zůstaň
Jsi to jediný na čem mi záleží
Nikdy milovat mě nepřestaň
A vraťme se ze závějí zpět to alejí

Kde kvete naše láska
Kde rodí se náš sen
Jsi moje vyhraná sázka
Bez tebe by den nebyl dnem
Autor lukassnajdr, 04.05.2014
Přečteno 562x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :-)

04.05.2014 21:33:15 | lukassnajdr

...ještě noty a byla by to píseň....Ji.

04.05.2014 20:12:54 | jitoush

Líbí se mi tam ta naléhavost ... Krásné! ST :))

04.05.2014 14:47:43 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí