Otázky shledání

Otázky shledání

Anotace: Řekni mi kde skrýváš, svoji tvář, když usínáš.

Řekni mi jaké to je,
když srdce roztaje,
jak vlastně dává.
Řekni mi, co láska je,
co potom nastane,
jak ráno vstává.

Řekni mi jak poznat mám,
co nevím sám,
co nepotkávám.
Řekni mi proč v duchu sám,
nevnímám,
a přece toužívám.

Řekni mi kde skrýváš,
svoji tvář,
když usínáš.
Řekni mi proč míváš,
tajemnou zář,
když se usmíváš.

Řekni mi kde jsi,
proč nejsi,
na cestě mé.
Řekni mi zda jsi,
a nebo nejsi,
ptám se snad po sté.
Autor Trash75, 04.05.2014
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí