Sním

Sním

Anotace: vidět neviděné

o jantarových očích
o malinových rtech
o havraních vlasech
o mandlové pleti
o sametové barvě
tvého dotyku

jenž jako hřejivé světlo
které po noci
plné mrazivého třpytu
dopadne na mou tvář


poznám tě
jsi jediná láska

ty vidíš vše
a znáš mne líp

než mohu vědět
o sobě

neb slepý jsem
a doposud nevidím
nic než sen

a proto zatím 
jenom sním

Autor VIZ, 05.05.2014
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, poeta, želvička001, Vertiline_Cuttle, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí