Obraz

Obraz

Anotace: 7

Pro perly z červánků
Šátek z plamínků
Kreslím jiskrou do hlubiny
Obrázek Tvé chuti

Z mement skládám střípky
Časem otáčím zpátky
A z paprsků
Jsem ti upletl čelenku

Stín našich těl
Spleť našich hříchů
Bez pravidel
Bez otazníků

Šíleným odrazem
Ve tváři zrcadla
Naprostým šílencem
A ten obraz maluje sama touha

Ze vteřin a minut
Upletl jsem ti korzet
A vše je pouhé
A tak strašně pomíjívé

A jak ten čas zastavit
A jak obelhat svět
A zničit překážky
Aby jsme byli jen JÁ &TY

Autor UNKSON, 07.05.2014
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: jenmravenec, Aiury, Mates.21
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné,mě osobně pohladila a plnně vystihla mé součastné pocity.Šťastná to bytost,které je tohle vyznání věnováno

07.05.2014 19:54:32 | Mates.21

Ta bytost bohužel netuší
Je zadaná a asi se toho všeho pro mě nevzdá

08.05.2014 18:56:08 | UNKSON

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí