Touha

Touha

Anotace: 30.4.2014 - 1.5.2014

Kdybys tak věděl, jaké to je
se každé ráno probouzet a vědět,
že tam venku, někde,
tvá osudová chyba je.

Kdybys tak věděl, jak se raduji vždy, když tě vidím,
jak mi srdce bije a dech se zrychluje,
jak toužím po tvých úsměvech a pohledech,
po tvém smíchu a tvé náruči,
do které já nikdy nebudu patřit.

Mám tě plnou hlavu, sny i myšlení
a to se snad už nikdy nezmění.
Touha a Láska se v mém případě sloučily,
ve tvé podobě na mě zaútočily.
Pustit se mě nechtějí
a pokoj mi už nikdy nedají.
Autor želvička001, 08.05.2014
Přečteno 479x
Tipy 3
Poslední tipující: KatkatkaW, Pamína, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí