Trpím potichu…

Trpím potichu…

Anotace: ---

Na co vlastně čekám…?
na tvoje slitování…?
pekelným mukám,
mé tělo se brání …

Až na dno jsem musela sáhnout,
na dno propasti té nejhlubší…
Naděje a víra měla zhasnout,
ty jediný jsi, kdo nic netuší…

Došla mi síla uvěřit v naději,
utápím se v dávných dobách,
zavřít tu knihu tajů měla jsem raději,
trpím potichu,
namočená v tichých slzách…
Autor somewhere, 26.01.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí