Rozverně zmatená

Rozverně zmatená

Anotace: Když se holka s klukem rozejde po sedmi letech a ihned po rozchodu odjede s vašim nejlepším kamarádem do Prahy.Po né moc dlouho době se zase vrací zpátky a snaží se oživit to, co bylo... Not about me..

Měli jste sedmiletý vztah
pak někdo náhle řekl

"Konec"
nevím na čí straně je pravda
a ani nevím kdo z vás
cítil se jak

"Borec."

 

Jeho nejlepší kamarád
Ti nabídl svou pomocnou ruku
ty chytla se rychle
a dala šanci
dalšímu z kluků.


Pak zbalila jsi svý kufry
a odjela do Prahy
"hm, ale co teď"
tvůj zachránce,
je špatné povahy.

 

Po né moc dlouhé době
tě tu máme zase zpátky
párkrát jsem vás viděl spolu
chvilkami i s náznakem hádky.

 

Teď leštíš tu trofej
své dlouholeté lásce
nemáš co ztratit
snad zase
"namotá se."

 

Autor Pučik, 09.05.2014
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí