Neštěstí

Neštěstí

Anotace: podle skutečnosti, 1.5.2014

Celé dva dny se cítím podivně,
nemohu zapomenout na tebe,
na ten tvůj úraz a na vše ostatní,
na ten smutek a na to zklamání.

Co se ti to jen stalo?
Proč se to tobě stalo?
Proč né třeba mně?
Proč se za to cítím zodpovědně?

Mám tolik otázek, ale odpovědi nepřicházejí,
snažím se najít cokoli, nějaké jiné vysvětlení.
Je to snad Boží znamení,
nebo jen mé prokletí?

Slzy se mi hrnou do očí,
protože ty teď nebudeš moct hrát
a doku tvé trápení neskončí,
nebudu se já moct ani pousmát.
Autor želvička001, 09.05.2014
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Beepat, Lůca, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc dobře ...že se už uzdravil :)

09.05.2014 22:01:22 | Beepat

to jo..:) :3

10.05.2014 08:46:47 | želvička001

Tak ať se brzy uzdraví...

09.05.2014 19:53:02 | Slav Milo

už se uzdravil :)

09.05.2014 20:22:42 | želvička001

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí