Nicota

Nicota

Anotace: bezvýchodnost

V nicotném bloudění zdá se ti,
je třeba povolit napětí.
Jen s prvním náznakem přízně,
po nutném zahnání žízně,
dvě těla bez duší,
že trpí, snad tuší.
Potřeba vzájemné blízkosti,
dává nám jen rány z milosti.
Ó, jak jsi naivní,
ty noci probdělá.
Byla jsi lascivní,
dělat jsto neměla.
Odpověď nežádej,
i když o ni stojíš.
Sama přece víš,
jak se pravdy bojíš.
Autor alasar, 10.05.2014
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí