330

330

Anotace: 330 dní co jsem štěstí našel 330 dní už nejsem sám I kdyby se popel z nebe snášel...

330 dní co jsem štěstí našel
330 dní už nejsem sám
I kdyby se popel z nebe snášel
Já další pusu ti dám

Bez tebe- to už ani nejde vyslovit
Bez tebe by už nešlo život žít
To radši do pusy dám si dynamit
Než bez tebe se obejít

Jsi- jsi pro mě jako pro květinu Slunce
Bez tebe nemohl bych dýchat
nemohl bych růst
Chci žít ,dokud existuje šance
Kdy znovu a znovu budu moci ochutnat tvých úst

Už dosti toho máme za sebou
Ale ještě daleká a krásná cesta nás čeká
Kam půjdeš ,půjdu s tebou
A budu ti šetpat jak jsi hezká

Jen s pocitem že jsme spolu
Jen s tím pocitem můžu zemřít
Že jednou budeme ve společným hrobu (já vim že hrobě)
Jen proto ,jen proto chci žít

Chci aby ty jsi byla mých dětí maminka
Žádná jiná se na to nehodí
S tebou každá malá chvilinka
Moje srdce obrodí

Jak těžký ,jak těžký je bez tebe být
To snad ani nedokážu si představit
Nikdy nedovolím aby se to stalo
Vždyť život bez tebe ,stojí fakt za hodně málo

330 nejkrásnějších dní
Karolínko,děkuji ti za ně
To jen s tebou je hezčí bdít než snít
Slibuju ,že ti budu sloužit oddaně
Autor lukassnajdr, 10.05.2014
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM, Aiury
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj cukrouši, jistě dostaneš koláček...

10.05.2014 23:22:57 | Tadam

prosim ?

10.05.2014 23:27:08 | lukassnajdr

Kterému pak slovu jsi neporozuměl?

10.05.2014 23:53:54 | Tadam

Celé vaší osobnosti

11.05.2014 00:12:43 | lukassnajdr

Postav se do řady

11.05.2014 00:17:32 | Tadam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí