čekám

čekám

Anotace: čekání je tak dlouhé

Čekání tak dlouhé je to čekání,
potom přichází někdy velké zklamání.

Čekám u telefonu až mi zavoláš,
ale tím čekáním mé srdce ubodáš,
hledám Tě z okna vyhlížím,
jsem od Tebe kousek se přiblížím,
ale komu Tobě blíž?
nebo jsem s mým zklamáním víš jen víš?

Je noc a já nemůžu spát,
mé pocity si začínají se mnou hrát,
myslím na Tebe kde jsi a čekám,
ve své fantazii a představách se lekám,
snad se Ti něco stalo,
to by mi duši srdce a tělo vzalo.

Je ráno probouzím se s těží,
má duše je unavená není svěží,
probouzím se vedle mě je prázdné místo,
však já celou noc držel Ti tu místo,
snad tušíš to nebo dokonce víš to.

Je těžké to čekání,
když člověk tuší že přijde po něm zklamání,
najednou cítím že celý svět se začal se mnou bát,
ale já Ti jen chtěl tolik říct jak moc Tě mám rád,
čekám čekám z okna vyhlížím,
a z dálky k šťastným párům přihlížím,
čekám ...
Autor davulka, 26.01.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí