Touha

Touha

Anotace: .

Tvoje vůně prolíná mé tělo,
které toužebně by Tě chtělo.
Tvůj pohled do tepla mne obléká,
touha a vášeň mým srdcem protéká.
Tvé jméno vrývá se mi do kůže,
jen Ty mi k tomu pokušení pomůžeš.
Zmatená jsem a dochází mi slova,
nechci Tě jednou, ale zas a znova.
Navždy chci splynout s náručí Tvou
a vnímat tep a žár lásky nás dvou.
Autor Recheera, 14.05.2014
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: Pamína
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bodík s upřímným přáním, ať Ti todlouho vydrží....!

14.05.2014 12:36:15 | Pamína

Oh... velice děkuji. ;-)

25.05.2014 21:38:01 | Recheera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí