Ty

Ty

Anotace: 7

Jeden letmý pohled do Tvých nádherných očí
Jeden úžasný úsměv na Tvé tváři
A já jsem začarovaný 
Totálně okouzlený 

Jak rád bych
Tě pohladil
Jak rád bych
Tě políbil

Jsem šílencem
Jsem snílkem
Nikdo neví a netuší jak moc tě miluji
Jak přál bych si aby naše ústa splynuli

Na semaforu svítí červená
A já bych chtěl aby tam zase byla zelená

Ale s tebou

S tebou ruku v ruce kráčet
Po Tvém boku dýchat
Spojit naše cesty
A i kdyby okolo domy padali

Byli by jsme v objetí
Zničit všechny překážky
Odstranit všechny klády
Co nám pod nohami leží

A když dostane jeden z nás
Od osudu pěstí
Vědět , že je o koho se opřít
Že je tu někdo kdo ti podá ruku a řekne "TAK SE ZVEDNI"

Jít spolu směrem vpřed
A neohlížet se zpět
Cítit teplo z Tvého nádechu
Vnímat okamžik Tvého výdechu

Mířit spolu ke korunám stromů
Padat společně na hubu

Ach jak jsem bezmocný
Opět zavřený mezi slovy
A tyhle řádky ti nikdy nepřečtu
Tyhle slova nikdy nevyřknu

Proč????

Protože tě nechci vidět smutnou
A nešťastnou 

Autor UNKSON, 16.05.2014
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za text, zkus to upravit, malá písmena místo velkých, interpunkci atd atd :) bude to dělat určitě lepší efekt :)

16.05.2014 22:34:23 | SmallGeorge

Jak jsem psal,čeština mi nikdy moc nešla
Bohužel , nevím kde jsou ty chyby :-/

17.05.2014 22:33:58 | UNKSON

To nejsou ani tak moc chyby, ale prostě každý verš ti začíná velkým písmenem (což je blbost) naflákej tam čárky na koncích veršů tak, aby ti to znělo nebo na to kašli :D

18.05.2014 00:25:33 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí