Ci ci ci

Ci ci ci

Anotace: ráno, ráno, ráno moudřejší ...

zazvonila na můj byt

 

v noci

 

ci, ci ,ci 

 

zvoní do nepohody 

 

Tečou mi sliny 

 

za dveřmi 

 

ztracenejch let a ty 

 

Lžeš a š ti nejde vyslovit 

 

prostě zmiz 

 

ať už jsi 

 

nebo nejsi 

 

zmije

zombie 

 

nebo starej beatle brouk ....

 

 

Autor Woski, 17.05.2014
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí