Dve malicke..

Dve malicke..

Anotace: ..pro radost..

Srdce Tvoje je tak krasne, zari i když život pekne okamžiky zhasne, Tvá slova hladi moji dusi, Tvé dlane moji tvari slusi, jsi muj krasny poklad, ja budu se Te snazit opatrovat...navzdy...

Kapky padaji..kap..kap..kap..kolem Tveho tela se brouzdaji a nezne Te libaji..nech se jimi pohladit a rozechvivat, nech je at mohou se Te dotykat, nech je at Ti poseptaji, ze je tu nekdo, kdo ma Te moc rad..
Autor Marsinka, 17.05.2014
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání, nezapomeň poslat zdroji Tvé inpirace :-)

17.05.2014 14:26:20 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí