Krásná mladá dáma

Krásná mladá dáma

Anotace: Jak vám může jeden člověk změnit život.

Když jsi sám
a jdeš,
kapky ti stékají po tváři.
Šťastný být chceš.

Cizinci
jsou všude kolem tebe.
Velké kapky
se snášejí z nebe.

A teď
ti po tvářích tečou slzy.
Někdo přišel
a smutek pomalu mizí.

Je to dívka
a oči jí září.
Když tě vidí,
má úsměv na tváři.

Chytla tě za ruku
a ty vzpomínáš a cítíš štěstí.
Když jsi ji poprvé uviděl,
bylo to a náměstí.

Stála tam
- sama.
Byla to
krásná mladá dáma.

Stála pod třešní.
Vlasy jí ve vánku vlály.
A její plné rty
se vesele smály.

A najednou sis uvědomil,
že úsměv na tváři máš
a tu krásnou mladou dámu
už hodně dlouho znáš.

Ona má pro tebe
cenu celého světa.
Jsi šťastný,
protože jste spolu už léta.

Už neprší
a slunce svítí.
Vaše holčička
tě za ruku chytí.

Lehce se ozve hlásek,
když šumí listy stromů.
A ty jen slyšíš:
,,Tati, vezmeš nás domů?"
Autor ThalEndie, 17.05.2014
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: jenmravenec, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí