NĚŽNOST

NĚŽNOST

Anotace: Básen je o něžnosti a touze, kterou provází LÁSKA.

                                        Chci se tě dotýkat,

                                           cítit tvoji kůži.

 

                                         Chci cítit tvůj dech,

                                            na mých rtech.

 

                                          Chci líbat tvoje rty,

                                          a myslet na to, jak tě chci.

 

                                          Do očí ti pohledět,

                                          do ouška ti zašeptat,

                                          a tvého srdce se ptát,

                                          co všechno může mi dát. 

 

                                           Říct ti, jak tě miluji,

                                           konečně jsme svoji.

 

                                          Jedno tělo, jedna duše,

                                          mé srdce silně tluče.

                                 

                                          Chci slyšet tvůj vzdech,

                                          si pořád v mých snech.

 

                                          Chci tě celou, krásnou 

                                              a neporušenou.

 

                                          Jsi květ co mě obepíná,

                                                a pořád líbá.

 

                                         Ted nastane ta chvíle,

                                            a budu se chvět,

                                            kam až můžu smět.

 

                                         S tebou to bude med,

                                         osladíme si celý svět. 

 

 

 

 

Autor DOMCO101, 18.05.2014
Přečteno 560x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovéto něžnosti na světě moc není ... :) Hezky napsané :)))

18.05.2014 20:25:00 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí