Nikdy nevíš

Nikdy nevíš

Anotace: jsme takoví jací jsme a nikdy nevíme jak nám zítra bude

mám vůbec psát
nebo jen číst tvé řádky
nebo tupě stát
čekat až zazvoní na mé mysli
ty bolesté řádky, kde odmítáš mou lásku

bolesti je, když čekáš co není
a když odmítáš jíti dál
kdo pochopí v čem tkví tvé kouzlo
noc se mě odmění jasným poznáním

vytlouci klín klínem
nebo hledat útěchuv dálce
jet do Afriky a nechat se odvinout
tím větrem zapomnění

kdo kdy pozná o co usilovat jest
nebo nechat se pohupovat vlnou
noc co noci moře jest emocí
osudem naplnit se životem
jak jít a pro co žít
když znáš tu bolest štěstí, zabránit v čase
minulost se naplní a naděje?
ta je v dálce
Autor Cachita, 18.05.2014
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: jenmravenec, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná je v dálce, ale přeci je :))

18.05.2014 20:26:26 | Aiury

díky :)

19.05.2014 19:50:30 | Cachita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí