Snít

Snít

Anotace: 7

Naše kroky se často potkavájí
A přesto jsme si cizí
A mě to tak moc bolí
Dívat se na tebe a vědět že nikdy nebudeme svoji

Každý den ten obrázek
Tvé krásy mám před sebou
A tu mě obejmul smutek
Čas kráčí se samotou

Vteřiny chladí
A dny mizí
Roky nenávrátně spáleny
A mě vše dochází

Na krku mám smyčku
Tu za jednu stranu
Stahuje osud
A z druhé láska
Jak je nemožný milovat
A na srdci námraza

Obloha těžkne
Hvězda brečí
Jak malé dítě
A okolí netuší

V ruce s flaškou
Propadám se zase do toho stavu
Láska je těžká
A když není oboustranná
Je o to těžší
A o to více tě tahá 
K zemi a ničí 

Nádech bledne
Srdce je zkamenělé

Kurva jak ven
Jak se tě dotknout
Kudy vedou cesty
Kdo ukradl mi mapy

Co pak žádám tolik
A jak dlouho to ještě vydržím
Nezvládám a utíkám
Chci pryč do Tvé náruče

A v tom je to kouzlo
Žádat nemožno

A já se topím
Vedle Tebe
Zblázním
Chci jen Tvým
Polibkem
Být vysvobozen

Autor UNKSON, 19.05.2014
Přečteno 426x
Tipy 5
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Rozina, Pamína, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná, ač smutná, básen'... některé obraty jsou velice povedené !! :))

19.05.2014 12:43:37 | Aiury

Děkuji mnohokrát :-)

19.05.2014 12:58:25 | UNKSON

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí