Daleká je cesta k tvému srdci

Daleká je cesta k tvému srdci

Anotace: Daleká cesta jak do vesmíru putovat jak nejvzdálenější hvězda je k tvému srdci....

Daleká cesta
jak do vesmíru putovat
jak nejvzdálenější hvězda
je k tvému srdci.

Dlanˇnatáhnout
a paprsků tvých očí
se dotknout
do nich pohlédnout
to je to, co chci přeci!

Jak nejhlubší propast
která tajemství skrývá
mě láká do nich pohledět.

Kolik kilometrů
je však asi dlouhá
raději snad nevědět.

Tak blízko jsi někdy
a přitom tak daleko
bolest nelze zahnat.

Vzpomínám jak tehdy
jsem jen tak naoko
zkoušela tě z hlavy vyhnat!
Autor Rozina, 19.05.2014
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: Sarapuu, AndreaM, želvička001, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc ti děkuji :)

19.05.2014 19:30:01 | Rozina

Od názvu až k poslednímu vykřičníku je Tvá báseň dokonalá ! :)) Moc se mi líbí :)

19.05.2014 19:27:07 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí