Inzerát

Inzerát

Anotace: Přiznám já se vám, slabost velkou mám. (nejednu, pozn. aut.)

Sbírka: Sentagon

Píši nerad tenhle inzerát.

Však v hloubi duše hlas naléhá tiše,
"Vyplakej se dítě, máš-li trochu rád se!"
Tak popadám papír, tušku, lámu hlavu nad patvarem,
co spolu nedovedem, čert vem, teď jsem taky lidským tvorem.

A tak: Hledám ženu přívětivou,
hodnou, hezkou s duší milou.
Chci po ní, by byla slušnou,
jak v posteli, tak za plotnou.

Zn.: Nejsem hezký, nejsem lev,
přirovnat lze snad jen plev.
Tolikrát jsem ženy zklamal,
řekni mi např. "Ty to zabal..."
Autor Dimitrij Francheskoli, 21.05.2014
Přečteno 447x
Tipy 4
Poslední tipující: želvička001, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí