Byla jsi mým snem

Byla jsi mým snem

Anotace: Krásným a krátkým...

Sbírka: Sentagon, Absurdistán

Tvář anděla nebyla krásnější,
než je ta tvá, má milá, včerejší.
Dnes už nesu lépe fakt,
že měli jsme se rozejít.

Avšak v duši mé legendou ses stala,
že toliko lásky ze sebe mi jsi dala.
Skládám tak děkovný akt,
o něm ty však neuslyšíš.

Splnila jsi můj sen, který se mi zdál už dávno.
Avšak touhu stoupat výš teď řeším,
snad nepohltí mne nekonečno,
nohy na zemi mi stačí, další sen snít si běžím.
Autor Dimitrij Francheskoli, 22.05.2014
Přečteno 590x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí