Popel a naděje

Popel a naděje

Anotace: Proměna prázdného srdce, které se rozhoří do úžasné krajiny barev, touhy a snů.

Popel a naděje


Zvednu z popela poslední jiskru naděje
spěchám životem za tebou snad zahřeje.
Proč osud na cestě nechává v duši chlad
Toužím po lásce, které chci jiskru dát.
jdu dál sám životem a duše moje dál sní
a pak přijde ten zázrak jiskra se rozhoří.
Dny všední se vymaní z šedi v duhu svitu
Teď už vím, že láska není jen kniha mýtů.
Je krásná, má tisíc krás a tisíc kouzel svých
je jak křišťál čistá z duše maže každý hřích.
Dny jsou závrať plné světla záře tvých očí
lidé zlí prohráli a do propasti temnot skočí.
V mém náručí jsi šťastná a tiše s touhou sníš
tvé tělo cítí každý dotek něhy, zašeptáš, smíš.
Procházím zahradou rozkoše co nemá hranice
jsi můj přístav a v kouzle lásky poslední stanice.
Autor Jeník, 23.05.2014
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: AndreaM, Kett, Jort, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané :)

25.05.2014 09:39:23 | AndreaM

Moc hezky napsané a Vítej :-)

23.05.2014 12:16:48 | Kett

Taková pohádkově zamilovaná :)) Krásná :)

23.05.2014 08:27:42 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí